Home

We verwelkomen je op een gerestaureerde, landelijk gelegen hoeve, bestaande uit twee woningen en een schuurgedeelte en gelegen op een hectaregroot domein.

Uitgestrekte weides en bossen omringen de site. Je bevindt je in een historisch overstromingsgebied van de Noordzee, met zicht op zowel de kustvlaktes (de broeken) en de bosrijke omgeving van het kasteel van Wijnendale.

De geschiedenis strekt zich uit van de Romeinse tijd (de nabij gelegen Steenstraat is een secundaire Romeinse Heirbaan die Noord-Frankrijk met Nederland verbindt), over de Middeleeuwen en de dood van Maria van Bourgondië tot ‘De Groote Oorlog’.

Voor de natuurliefhebbers zijn er vele fiets-, wandel- en mountainbikeroutes, met aansluiting op het fietsnetwerk Vlaanderen.

De centrale ligging zorgt ervoor dat trekpleisters als Brugge, Oostende, Diksmuide, Ieper en Roeselare binnen de 30 minuten met de wagen vlot bereikbaar zijn.

Het team van ‘Ter Hoge Zee’ wilt de Vlaamse gastvrijheid hoogtij laten vieren.
Op de hoeve kan je gebruik maken van onze boodschappenservice, gaande van de basisbehoeften tot de streekspecialiteiten. Ook bij het verkennen van de streek kunnen we je het met een volledig uitgewerkt programma naar de zin maken.

We begeleiden je graag door een deugddoende vakantie.

Piet en Nancy, Thijs en Stef.